De glazenspoelmachine van Rhima DR40 Compacte, korfafmeting (40×40), eenvoudig voor glaswerk, kop en schotel reiniging.

De glazenspoelmachine perfect ontworpen voor snel en gemakkelijk flinke aantallen glaswerk en kopjes en schoteltjes te reinigen. Hij is erg stil en daarom ook geschikt voor achter de bar.
De glazenspoelmachine is gemaakt van dubbelwandige chroomnikkel roestvrijstaal.

Belangrijke eigenschappen:

  • Fluisterstille werking
  • Compacte afmeting
  • Korfafmeting 40 x 40 cm
  • Eenvoudig te bedienen
  • Makkelijk in onderhoud
  • Leverbaar met ingebouwde waterontharder en/of afvoerpomp

Fluisterstille werking

Doordat de glazenspoelmachine volledig dubbelwandig is werkt de machine zeer rustig. In een bar met achtergrondmuziek is een dubbelwandige glazenspoelmachine een goede keuze.

Compacte afmeting

De machine heeft een afmeting van 460 x 545 x 715 mm (BxDxH) en is daardoor makkelijk plaatsbaar onder een barblad of werktafel. Bij een vrije opstelling is een RVS – verhogingsbokje leverbaar voor een comfortabelere werkhoogte.

Korfafmeting 40 x 40 cm

De glazenspoelmachine wordt geleverd met 2 geplastificeerde draadkorven. Een korf met vlakke bodem voor grote glazen of kopjes. Tevens wordt een schotelinzet en een bestekkorfje meegeleverd. De tweede korf is een glazenkorf voor 3 rijen glazen, waarbij de glazen iets schuin staan waardoor er geen water op de voet van het glas achterblijft. De machine is geschikt voor glazen tot 29 cm hoogte.

Eenvoudig te bedienen

Zodra een korf gevuld is, wordt deze in de machine geplaatst en met een simpele druk op de startknop wordt het automatische wasprogramma van 2 minuten gestart. Na het wasprogramma wordt het waswater van de glazen gespoeld met heet naspoelwater van 82°C  uit de ingebouwde boiler. Het naspoelwaterverbruik bedraagt slechts 2,4 liter per wasbeurt.

Makkelijk in onderhoud

Doordat de machine volledig dubbelwandig is, is ook het dagelijks onderhoud aan de machine erg eenvoudig. De korfgeleiders zijn niet gemonteerd, maar diepgetrokken in de zijwanden. De hoeken in de achterwand zijn afgerond, evenals de bodem van de wastank. Hierdoor wordt het schoonmaken van de glazenspoelmachine erg eenvoudig.

Leverbaar met ingebouwde waterontharder en/of afvoerpomp

Optioneel is de glazenspoelmachine leverbaar met een ingebouwde waterontharder. Indien de machine wordt aangesloten op hard water (›5° dH), adviseren wij gebruik te maken van de ingebouwde waterontharder. Voor die plaatsen waar de waterafvoer gelijk of hoger zit als de bodem van de wastank is een model met ingebouwde afvoerpomp leverbaar.

Optionele accessoires

  • Ingebouwde waterontharder (DR 40S)
  • Ingebouwde afvoerpomp
  • Externe wasmiddeldoseerunit
  • Roestvrijstalen verhogingsblokje inclusief twee paar korvengeleiders voor het opber-gen van twee vaatkorven.

Compleet geleverd met: 

– 1 kunststof universeel korf, 40 x 40 cm, C 121
– 1 open glazenkorf (glazen staan schuin), 40 x 40 cm, C 79
– 1 schotelinzetrek, 10728
– 1 bestekbeker, kunststof

LET OP:
De waterafvoer van uw vaatwasser moet minimaal 5 cm boven de aansluiting van de riolering zitten om zo een natuurlijk verloop te verkrijgen. Als dit niet te realiseren is, kan een optionele afvoerpomp ingebouwd worden.

Prijs op aanvraag.